Klingelbuul’n 33 jaar!

De Denekampse Optocht wordt ieder jaar weer ondersteund door de Klingelbuul’n. En die bestaan dit jaar 33 jaar! Gefeliciteerd ! Op naar weer een mooie optocht.  En verergeet niet mensen: GEF GOOD VEUR DISSE BONTE STOET!

We gaan voor groen!

Zondag 27 januari is tijdens de open loods-dag de zonnepanelen van de Köttelpeer’n loods officieel in gebruik worden genomen.

Een speciale gelegenheidscommissie binnen de vereniging heeft nagedacht over de mogelijkheden voor zonnepanelen op de loods aan de Brandlichterweg. Na gedegen vooronderzoek, werd er aan sponsor Schulte Energie en Techniek gevraagd of er voordelige mogelijkheden waren om onze vereniging te voorzien van zonnepanelen.

Het Rabobank Coöperatiefonds zag dit idee ook wel zitten en schonk een aanzienlijk bedrag voor de realisatie van zonnepanelen. Lucassen Bouwconstructies heeft onderzocht of de constructie op het dak mogelijk was. DOC17 heeft het gehele proces tot en met de realisatie begeleid.

Door de energieke aanpak van onze duurzaamheidscommissie en de genoemde sponsoren was in oktober van dit jaar de complete realisatie al een feit en worden de vele zonnestralen nu netjes opgevangen op het dak van onze ‘Hut’. Uiteraard moet deze investering wel wat gaan opleveren. Hiervoor is er, naast de gulle bijdragen van de eerdergenoemde sponsoren, een groep actieve Köttelpeer’n bezig gegaan met het aan de man brengen van alle 36 panelen.

Tijdens het jaarlijkse medewerkersfeest werd er een sponsorpaneel onthuld waar de zogenoemde aandeelhouders, die een paneel hebben gekocht, op terug te vinden zijn. Verder ontvangen deze aandeelhouders naast eeuwige roem een prachtig ontworpen speldje en een oorkonde op naam. Het was niet moeilijk om de betrokken achterban van de Köttelpeer’n te enthousiasmeren. Met als resultaat dat alle 36 panelen reeds in 2017 zijn verkocht en er vanaf het eerste jaar kan worden verdiend aan deze duurzame oplossing. Het sponsorpaneel zal een prominente plaats krijgen in ‘de Hut’.

De volgende sponsoren willen we bedanken:

Prins Thed 1 en Sik Norbert 2009
Raad van 11 CV de Köttelpeer’n
Dagelijks Bestuur CV de Köttelpeer’n
Optochtcommissie CV De Köttelpeer’n
Genootschap Oud Secretarissen CV de Köttelpeer’n (GOS)
Galacommissie CV de Köttelpeer’n
Prins Tonnie II 1998
Prins Gerard VI en Sik Marcel 1992
Zwemschool Plons
Prins Jan V 1989
Prins Hans I en Sik René 2001
Koopman Assurantiën
Prins Maarten I en Sik Jeroen 2005
Prins Jan I 1970
Oude Griep Voegwerken
Prins Raymond I en Sik Martijn 2010
Nieuwhuis Consult
Sik Ton 1979
Technische Commissie CV de Köttelpeer’n
Jan Aarninkhof Interieur en Meubelmakerij
Stichting Vrienden Ondersteuning Carnaval Köttelpeer’n (VOCK)
Prins Frank I en Sik Frank 2002
DOC17 Duurzaam Bouwmanagement

Artica
koopman assurantien
machinefabriek westerhof
vwz notarissen
Mazars
rabobank
het podium