De prins en zijn secretaris

De prins

Louis Roeleveld is mijn naam, maar komende weken sta ik ook bekend als prins Louis I.  Ik ben 53 jaar oud en eigenaar van tankstation Roeleveld Rolink samen met mijn vrouw Simone Roeleveld- Vlaskamp. Aankomende zomer zijn wij alweer 25 jaar getrouwd. Verder zijn wij de trotse ouders van zes kinderen. Wij hebben 3 dochters (Mirte 23 jaar Femke 22 jaar Wieke 9 jaar) en 3 zoons (Jurre 20 jaar Rinse 18 jaar Hidde 11 jaar).

Elke maandagavond ben ik op de kazerne van de brandweer omdat ik daar vrijwilliger ben.  Met paashout halen, rijd ik graag op mijn oldtimertracktor. Ook ben ik lid van de Beierclub van de St. Nicolaaskerk en actief bij de ondernemersclub Skik. In de zomer maak ik geregeld een rit op mijn Zundapp met de Zundappclub.  

Wij maken met ons gezin graag verre reizen, maar met ons Campertje door Europa trekken vinden wij ook heerlijk. 

Met carnaval ben ik sinds de oprichting in 2006 actief bij de Froggys. Tijdens de optocht zie je me elk jaar op de tractor om de froggyswagen veilig door het dorp te rijden.  

 

De secretaris

Graag wil ik mezelf voorstellen, ik ben Rob Duursma en de komende weken actief als secretaris van Prins Louis I. Ik ben 55 jaar jong en eigenaar van Rob’s Vers Shop. Een speciaalzaak in groente en fruit. Al meer dan 30 jaar getrouwd met Ilse Duursma-Wigger en de trotse vader van een dochter, Joy-Ann van 21 lentes en een zoon Buck van 18 jaar.

Geregeld kun je me vinden op de tennisbaan in Denekamp, waar ik probeer een balletje te slaan met mijn tennisvrienden. Natuurlijk kijk ik graag naar sport, maar ik ga ook (bijna) altijd naar de thuiswedstrijden van FC Twente.

Tijdens carnaval kon je mij de laatste jaren zien in de optocht in Denekamp en Oldenzaal bij de 1- en 2lingen als een van de twee van het Doarper Duo. Daarvoor was ik actief bij de Froggys van de Alexanderschool in Denekamp. Daar hebben Louis en ik elkaar beloofd dat als hij prins zou worden, ik zijn sik zou zijn!

 En dat alles onder onze liefsprök:

Met fruit en öllie in de man,

wakkert wie het köttelpeernvuurtje an!

 

Skik Borrels en Bites
Europrofessionals
Werktuig en Bouwdienst
Artica
machinefabriek westerhof
vwz notarissen
rabobank