Technische Commissie

De technische commissie ondersteunt de vereniging op technisch vlak. Dat de Kottelpeern niet zonder deze commissie kan, blijkt wel aan de diverse werkzaamheden die ze verrichten. 
Zo worden er bijvoorbeeld op verzoek van o.a. de galacommissie ieder jaar diverse attributen gebouwd en achtergronden voor het gala geschilderd. Tevens verzorgd de technische commissie zowel de opkomst als het aftreden van de Prins en Sik.

De residentieborden, bij zowel de residentie als de buitenresidentie evenals de activiteitenborden welke tijdens het carnavalsseizoen langs de invalswegen rond Denekamp worden geplaatst, worden door de TC geregeld. Bij diverse feesten gedurende het carnaval bouwt de technische commissie podia op. Ook de Prinsenwagen valt onder de verantwoordelijkheid van de technische commissie, deze worden ieder jaar op feestelijke wijze aan de regerende Hoogheden aangeboden.

De Technische commissie is vanaf oktober tot aan het eind van het carnavalsseizoen in haar eigen loods actief om bovenstaande zaken te realiseren. 

Contactpersoon
Rutger Rikkink

Natuurlijk kunnen we bij al deze werkzaamheden iedere helpende hand gebruiken. Dus lijkt het je leuk deel uit te maken van de technische commissie vraag dan gerust een van de leden.

Skik Borrels en Bites
Europrofessionals
Werktuig en Bouwdienst
Artica
machinefabriek westerhof
vwz notarissen
rabobank