Bokbier Netwerkavond 2023

Tradities zijn er om in ere te houden, zo ook ons jaarlijkse Bokbier Netwerkevent; dé aftrap voor alle sponsoren van onze mooie carnavalsvereniging de Köttelpeern. Dit jaar waren we te gast in een prachtig gerenoveerd historisch pand dat vroeger bekend stond als ‘de Huishoudschool’! Heden ten dage dé huisvesting van TimaX bouwplantoetsing en Silderhuis Makelaardij. Deze twee zilveren sponsoren hadden de handen ineen geslagen en waren tijdens het Köttelpeern Bokbier Netwerkevent onze gastheren. Onze sponsoren waren in groten getale aanwezig en het was dan ook een erg gezellige avond. Na een welkom door Raymond Wigger, voorzitter van de Sponzotternij, werden de sponsoren uitgenodigd om deel te nemen aan de presentaties van Tim Kuipers en Tim Peters. Zij wisten op een interessante en vlotte wijze hun mooie bedrijven neer te zetten. Daarna was het tijd voor het onderling netwerken en een feestje met uiteraard Othmar Bier! Oud Prins Maarten || en sik Joost waren aanwezig om het eerste bokbiertje te tappen! De jonge band The Kwints was er voor de muzikale omlijsting. Wát een talent!! Wederom was het dit jaar nen mooi’n oamd met enthousiaste sponsoren! Op naar carnaval 2024! Ook sponsor worden van de Köttelpeer’n? Neem even contact met ons op en je bent volgend jaar ook van de partij bij onze Bokbier Netwerkavond!

Skik Borrels en Bites
Europrofessionals
Werktuig en Bouwdienst
Artica
machinefabriek westerhof
vwz notarissen
rabobank