Activiteiten Kindercarnaval

Beste kids,  

Wat is het een gek jaar! Om toch de carnaval een beetje leven in te blazen hebben wij (Kindercarnaval Denekamp) een aantal Corona-proof carnavaleske activiteiten bedacht voor jullie, zodat we toch nog een beetje carnaval kunnen vieren! 

Van zaterdag 30 januari t/m maandag 15 februari is er een Carnavalsjacht in Denekamp! Tijdens deze jacht ga je opzoek naar ons logo. Zie jij ons logo bij iemand voor het raam? Streep dan een logo door op de afstreepkaart. Trek jij tijdens de jacht ook jouw mooiste carnavalsoutfit aan?

Bekijk hier de afstreepkaart

Bekijk hier het logo van Kindercarnaval Denekamp

Van zaterdag 30 januari t/m zaterdag 13 februari is er tevens een ‘Doe eens lekker gek’ bingo. Hier staan opdrachten op die jij mag uitvoeren en er zijn te gekke prijzen te winnen. Wat dacht je van een muziekbox of een tablet!?! Maak een foto of video en mail dit naar kindercarnaval@kottelpeern.nl. Doe dit vóór 13 februari.

Bekijk hier de ‘Doe eens lekker gek’ bingo kaart

Ook hebben we een carnavaleske kleurplaat. Voor alle leeftijdscategorieën is er een gave prijs. Maak de kleurplaat zo mooi mogelijk, lever deze in vóór 13 februari en win een fantastische step! De kleurplaat kun je inleveren bij: 

Kim Aveskamp 
Dr. Hondelinkstraat 23
7591 AA Denekamp

Melissa Tijans  
De kerkuil 107 
7591 KH Denekamp 

Bekijk hier de kleurplaat

Tevens liggen er bij de supermarkten ook kleurplaten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te printen, dan kunt u contact met ons opnemen via kindercarnaval@kottelpeern.nl.

Op maandag 15 februari is het Rosenmontag, op deze dag zetten wij de schoolhoogheden ook nog in het zonnetje. De schoolhoogheden krijgen online opdrachten en kunnen een party met een DJ winnen voor de school. Wanneer het weer kan, wordt er een feestje gebouwd! 

Zondag 14 februari zullen tevens de winnaars van alle bovengenoemde activiteiten bekend worden gemaakt. Dit zullen wij delen via onze social media.

We wensen jullie veel plezier met het uitvoeren van de opdrachten! En wie weet zien we jou op Rosenmontag, want dan mogen de prijswinnaars de prijs in ontvangst nemen.

Succes en Alaaaaaaf! 

De commissie, 

Kindercarnaval Denekamp 

Skik Borrels en Bites
Europrofessionals
Werktuig en Bouwdienst
Artica
machinefabriek westerhof
vwz notarissen
rabobank