De Slimste Köttelpeer

Carnavalsvereniging de Köttelpeer’n gaat in een online show op zoek naar ‘de Slimste Köttelpeer’

Ook voor de galacommissie van de Köttelpeer’n was het een enorme uitdaging om dit jaar een show op de planken te krijgen. Maar gelukkig is dat met een dosis creativiteit gelukt. Een lach, een traan… tranen van het lachen; met heel veel plezier stellen de medewerkers van deze show alles in het werk om de bezoekers een fantastisch, afwisselend en vooral gezellig gala-programma te bezorgen, veur Köttelpeer’n, deur Köttelpeer’n.  

Onder leiding van Galapresident Luc van Deth en Oud Galapresident Arjen Meinders, gaan we in een online show op zoek gaan naar ‘de Slimste Köttelpeer’. In vier rondes zullen de deelnemers o.a. door middel van oude beeldfragmenten uit de gala-geschiedenis een aantal vragen moeten beantwoorden.

Wanneer? Vrijdag 12 februari 

In het Carnavalsweekend, op vrijdag 12 februari 2021, zal ‘de Slimste Köttelpeer’ online te volgen zijn via een streamingskanaal. Binnenkort is het mogelijk om online je ticket te bestellen, houd hiervoor de site Köttelpeern.nl en Facebook goed in de gaten. Deze show wil je niet missen!

Samen gaan we er een fantastische avond van maken!

Het belooft een heerlijke avond te worden en dat kunnen we in deze tijden wel gebruiken. Het wordt een programma waarin beelden van oude buuts, zangacts, kapelmuziek, vragen van artiesten en live beelden zich afwisselen in een tijdsbestek van maximaal 2 uur. Laat je verrassen en bereid je voor op een gezellige avond! 

Feestpakket tijdens de show

De kosten voor de online show zijn € 2,50. Je ontvangt na betaling van het online ticket een emailbevestiging met de link en een uitleg over de devices die je kan gebruiken om het programma zo goed mogelijk te volgen. Door een aantal ondernemers uit Denekamp is een smakelijk Feestpakket samengesteld, dat je kan bestellen via de mailbevestiging die je ontvangt. Laat je verrassen!

Meer informatie:
Galacommissie C.V. De Köttelpeer’n
contactpersoon: Noortje Bellucci, telefoon: 06-43738800

Skik Borrels en Bites
Europrofessionals
Werktuig en Bouwdienst
Artica
machinefabriek westerhof
vwz notarissen
rabobank