Köttelpeer’n Gala Kids 2022

Opgave Köttelpeer’n Gala Kids 2022 

Wat leuk dat je even op deze pagina kijkt! 

Ook dit carnavalsseizoen organiseren we weer een Gala Kids editie. Lijkt het je leuk om mee te doen of om te helpen achter de schermen? Bekijk dan hieronder de categorieën en mogelijkheden en schrijf je in via het aanmeld formulier onder aan de pagina. 

Er zijn maar een beperkt aantal plekken dus wees er snel bij want vol = vol!

MOPPEN VERTELLEN
Krijg jij vaak te horen ” Jij bent zeker de leukste thuis” en ken je 2 of 3 goede moppen?! Geef je dan nu op voor de categorie Moppen vertellen. Heb jij het lef?!

TONEEL
Kruip jij graag in de huid van een ander of kom je helemaal tot bloei in een fantasiewereld? Doe mee! En geef je op!

ZANG
Zing jij de sterren van de hemel of ben jij die entertainer die de hele zaal op z’n kop zet? Dan is dit je kans! Doe mee met het Kidsgala!

ZANG IN KOORTJE
Sta je liever niet alleen, maar vind jij zingen he-le-maal te gek? Dan ben jij bij het galakoortje op de juiste plek! Wacht niet langer!

DANS
Heb jij net zulke dansskills als Micheal Jackson? En ben jij een echt showbeest? Alleen of met een groep het maakt niet uit. Meld je aan en doen mee!

GALAPRESIDENT 
Heb jij er stiekem altijd al van gedroomd om te presenteren? En praat jij met gemak een galamiddag aan elkaar? Dan zijn wij opzoek naar jou!

ACHTER DE SCHERMEN
Helpen organiseren, hoef je niet perse op het podium maar wil je wel graag helpen organiseren? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden!

REGIE
Ben jij een geboren leider, en vind je het leuk om te zorgen dat alles op rolletjes verloopt? Dan is dit helemaal wat voor jou! Waarom wachten? Meld je aan.

TONEELMEESTER
Ben je liever achter de schermen bezig? Als toneelmeester ben je onmisbaar achter de coulissen.  Je zorgt ervoor dat alles klaar ligt/staat. Ook het aangeven van atributen, kleding,microfoons etc. behoort    tot jou taken pakket. Iets voor jou? Schrijf je in!

SCHMINK
Ben jij gek op make-up en vind jij het leuk om anderen te laten stralen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Meld je aan en misschien ben jij wel de nieuwe Nikki de Jager. Let’s go!

LICHT EN GELUID
Zet jij graag anderen in de schijnwerpers? Door jou staan de spotlights aan, en hoort het publiek de artiesten goed. Is voor jou? Druk op die knop en meld je aan!

BEELD
Hou jij van video/film en lijkt het jou leuk om dit geweldige spektakel op beeld vast te leggen? Meld je aan en wie weet ben jij straks de cameraman/vrouw van het kidsgala 2022!

CATERING
Heb jij een passie voor eten en drinken? Maak jij de lekkerste broodjes/snacks? En serveer je limonade met een grote glimlach? Dan is dit je kans! Meld je aan.

SUPER SOCIAL TEAM
Facebook, Snapchat, Instagram en Tiktok! Niet meer weg te denken uit ons leven! Word jij de nieuwe influencer van het gala kids en lijkt het jou leuk om alle in’s en out’s van voor, tijdens en na de gala te delen met iedereen. Geef je dan nu op voor ons Super Social Team. En laat iedereen meegenieten!

Europrofessionals
Werktuig en Bouwdienst
Artica
koopman assurantien
machinefabriek westerhof
vwz notarissen
rabobank
het podium