Prins Raymond II en Sik Gerrit

Prins Raymond Steghuis is geboren op 7 mei 1970 in Boeskoolstad.

Als zoon van Henk en Marietje Steghuis is hij opgegroeid in een gezin met 3 broers. Raymond is grootgebracht in de transportwereld. Hij heeft altijd meegewerkt in het (destijds nog) mengvoederbedrijf van zijn Opa Steghuis en in 1976 naar Tilligte verhuisd. Ook nu is hij nog werkzaam binnen het familiebedrijf STT Logistics B.V. (Steghuis Transport Twente). Daarnaast is hij medeoprichter en bestuurslid van: ID (Industrie Denekamp) en OT&L Oldenzaal (Opleiding Transport en Logistiek).

Prins Raymond de 2e heeft al jong het carnaval  leren vieren als Raad van Elf lid (van 1986 – 1991) bij C.V. de Waterpönskes. Zijn schoonvader was bij deze verenging GrootHertog Gerrit de 1e (1985) en zijn eigen vader GrootHertog Henk de 1e (1989).

In 1998 is hij getrouwd met Monique Hemmelder. Samen hebben zij 3 dochters Lise (16) , Silla (14) en Desi (12) en wonen ze met hun gezin in het Köttelpeern dorp .

Raymond gaat door het leven als Veteraan, hij is in 1991 uitgezonden geweest naar Irak tijdens de Golfoorlog. In zijn vrije tijd slaat hij graag een balletje op de tennisbaan, houdt hij zijn conditie op pijl met hardlopen en gaat graag naar Saré met de Saunaboys of drinkt een biertje op de tuinmuur met de buurmannen. 

Sik Gerrit Kluvers (50) is geboren in het Achterhoekse Haarlo (gemeente Berkelland) en is sinds 1997 met zijn vrouw Rianne woonachtig in Denekamp. Samen hebben ze 3 kinderen Teun (16), Gijs (14) en Wout (11). Gerrit is in het dagelijks leven werkzaam als belastingadviseur bij Ten Kate Huizinga, welk kantoor vanaf 1 januari 2018 is samen gegaan met de accountants- en adviesorganisatie Mazars. 

Op het sportieve vlak is Gerrit in zijn vrije tijd langs de lijn te vinden bij SDC ’12, als supporter van zijn voetballende zoons. Tevens zit hij elke thuiswedstrijd op de tribune van FC Twente. Als lid van Dionysos beoefent hij zelf actief de hardloopsport. 

Naast deze sportieve activiteiten is hij lid van de Heerenkamer Dinkelland, de Rotaryclub Ootmarsum en is hij tevens lid van de steunfractie van de Dinkellandse VVD.

 

 

Skik Borrels en Bites
Europrofessionals
Werktuig en Bouwdienst
Artica
machinefabriek westerhof
vwz notarissen
rabobank