Kaartverkoop gala 2017

Kaartverkoop voor Köttelpeer’n-gala: zaterdag 14 januari 2017

De pakken zijn al weer uit de kast, de eerste carnavalsfeesten zijn inmiddels gevierd en dus is het carnavalsseizoen 2017 van start gegaan! In deze carnavalsperiode is het een traditie om de nieuwe hoogheid, zijn sik en zijn gevolg te trakteren op een gala. Ook bij C.V. De Köttelpeer’n verstaan ze die traditie. Door een groep van ruim 70 vrijwilligers wordt ook dit jaar weer een gala op de planken gebracht onder het motto: veur doarpers, deur doarpers. Iedereen is van harte welkom bij dit gala in de hal van het gemeentehuis op donderdag 26, vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 januari. Een lach, een traan… tranen van het lachen; met heel veel plezier stellen de medewerkers van het gala alles in het werk om de bezoekers een fantastische, afwisselende en vooral gezellige gala-avond te bezorgen.

Kaartverkoop op zaterdag
Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden om kaarten te kopen voor een van de gala-avonden is de kaartverkoop dit jaar gepland op zaterdag 14 januari 2017 bij Het Podium.
De namiddag en avond van de kaartverkoop zijn in de volgende blokken verdeeld:
• 16.45 – 17.00 uur: voor alle ouderen (65+) die kaarten willen voor donderdag 26 januari en zich nog niet via de ANGO hebben opgegeven
• 17.00 – 19.00 uur: verkoop voor leden van C.V. De Köttelpeer’n
• vanaf 19.00 uur: verkoop voor niet-leden

Net als voorgaande jaren is de entreeprijs voor 65+ers op de donderdagavond is € 10,- per persoon. Leden van C.V. De Köttelpeer’n betalen € 12,50 per persoon en niet-leden € 17,50 per persoon.

Maximaal zes kaartjes per persoon
De kaartverkoop wordt gehouden in het rechtergedeelte van Het Podium. Op vertoon van de lidmaatschapskaart van C.V. De Köttelpeer’n worden maximaal twee entreekaarten verkocht. Per persoon kunnen maximaal drie lidmaatschapskaarten worden gebruikt om kaarten te kopen (maximaal zes entreekaarten verkrijgbaar per persoon).

Lid worden van C.V. De Köttelpeer’n
Er zal bij de verkoop ook iemand van de ledenadministratie aanwezig zijn. Niet-leden kunnen ter plekke lid worden van C.V. De Köttelpeer’n en direct gebruik maken van de voordelen voor leden bij de kaartverkoop.

Voor op de kalender
Op donderdag 26 januari begint de gala-avond om 19.30 uur, op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari om 20.00 uur en op zondag 29 januari om 17.00 uur. Vanaf een half uur voor aanvangstijd is er gelegenheid om koffie te drinken bij Het Podium.

Meer informatie:
Galacommissie C.V. De Köttelpeer’n
contactpersoon: Arjen Meinders (vz) telefoon: 0648452643

Skik Borrels en Bites
Europrofessionals
Werktuig en Bouwdienst
Artica
machinefabriek westerhof
vwz notarissen
rabobank